Wij zijn Heusden
/

Een zelfportret van de bewoners van Heusden

 

SPONSORS GEZOCHT 

Van de gemeente krijgen wij een financiële bijdrage. Het gaat niet om ons persoonlijk gewin, maar de gemeentelijke bijdrage is helaas niet voldoende om ons totale plan uit te voeren. Behalve de buitenexpositie maken wij een website van het project en zullen wij een boek uitbrengen met de portrettengalerij van alle gefotografeerde Heusdenaren, met hun familiegeschiedenis en hun dromen. 

Niet eerder zijn van één gemeente zoveel families geportretteerd. Wij verwachten daarom ook buiten Heusden belangstelling en publiciteit voor zowel het boek als de expositie. 

Onze vraag aan u, bewoner of bedrijf, is of u ons alstublieft wilt helpen het ambitieuze project waar te maken. U krijgt meer terug voor uw steun dan alleen onze eeuwige dank. Hieronder vindt u de verschillende sponsormogelijkheden.  Indien gewenst komen wij graag bij u langs om het een en ander toe te lichten.


LET OP:  Het boek gaat begin augustus naar de drukker. Kies uw optie voor 3 augustus zodat het logo nog meegenomen kan worden in het boek.


BRONS

 Uw naam/bedrijfslogo wordt getoond  op de website en in het fotoboek. Verder krijgt uw bedrijf 3 gesigneerde fotoboeken en een uitnodiging voor de opening van de expositie in de vesting Heusden.           

 € 250,-


Zilver

Uw bedrijfslogo wordt getoond tijdens de expositie (op de routekaart), op de website en in het fotoboek. Verder krijgt uw bedrijf 5 gesigneerde fotoboeken en een uitnodiging voor de opening van de expositie in de vesting Heusden.            

€ 500,-

Goud

Uw bedrijfslogo wordt getoond tijdens de expositie en op de routekaart, op de website en in het fotoboek. Verder krijgt uw bedrijf 10 gesigneerde fotoboeken en een uitnodiging voor de opening van de expositie in de vesting Heusden.           

 € 1000-